Småmeis

Velkommen til småmeis, på denne basen finner du barna som er født i 2017, som i år teller 12 stykker.

Basen vår finner du nederst i barnehagen, mot baksida. Her har vi stor plass, og til og med et eget puterom hvor vi kan bygge, leke og "herje" litt.

Vi har en krok med bord og stoler hvor vi kan tegne, male og holde på med andre formingsaktiviteter. med lett tilgang til fargeblyanter og ark.

En lesekrok med sofa har vi også.

Og midt i rommet har vi en kjøkkenkrok med hus og bil. Her ligger alt til rette for god rollelek og mye gøy.

Sammen med barna jobber disse:

Sølvi Jægersborg er pedagogisk leder og er på avdeling tirsdag, torsdag og fredag, de andre dagene jobber hun på kontoret. Linda Pedersen er barne- og ungdomsarbeider og jobber hver dag på avdeling. Ida Nordby jobber på avdeling de dagene Sølvi er på kontor, hun er barnehagelærerstudent. I tillegg jobber Tiril Kvarberg som styrkningsressurs, hun er også barnehagelærerstudent. Og når disse studentene er borte i forbindelse med skole og praksis, jobber Lillian Paulsrud hos oss.

Hovedfokuset på småmeis er trygghet og sosial kompetanse. Det å oppleve barnehagen som en trygg plass er en forutsetning for utvikling. Trygghet skaper vi ved å møte barna på deres arena, i leken, og ikke minst gjennom god relasjonskompetanse. Og gjennom samhandling med hverandre i lek og aktiviteter, lærer vi sosial kompetanse. Vi lærer å hjelpe, vise omsorg og hensyn, vente på tur. snakke sammen og lære av hverandre.